Cégeknek, vállalkozóknak

Legyen saját boltod Budapesten!

Piacképes termékeket gyártasz vagy árusítasz? Értékesítési lehetőségeket keresel? Webáruházat üzemeltetsz, de mellette szeretnél egy olyan "mintaboltot", ahol a vevők megtekinthetik, kézbe vehetik, kipróbálhatják a termékeidet?

Nincs szükség engedélyekre, nincs gondod az adminisztrációra, személyzetre, nem kell pénztárgépet üzemeltetned, az értékesítést lebonyolítjuk helyetted!

Az egyedüli költséged a bérleti díj, mely ellenében igénybe veheted az árusítóhelyet, amelyre igény szerint (nyitvatartási időben tulajdonképpen bármikor) kihelyezheted a termékeidet. Az árakat minden esetben az eladó határozza meg és értékesítés esetén a teljes vételárat kifizetjük! Nincs semmilyen levonás, vagy jutalék!

Az igénybe vehető árusítóhely 4 polcot tartalmaz, melyek összfelülete 1,8 m2. (Pontos méretei: 90 cm x 50 cm x 200 cm.)

Szolgáltatásunkat cégek, vállalkozók is igénybe vehetik az Üzletszabályzatban leírt feltételek mellett. A magánszemélyekkel kötött szerződésekkel szemben lényeges eltérés, hogy az értékesített termékekről a Garmada nem vételi jegyet állít ki, hanem az aktuális időszakra vonatkozó fogyási jelentést. Az ezen szereplő tételekről az ügyfél (bérlő) készpénzfizetési számlát állít ki, amelynek összege a kiállítás napján a pénztárból készpénzben kerül kifizetésre.