Vásárlóink pénzt adnak a felesleges cuccaidért!

Lehet, hogy Neked is van egy csomó felesleges holmid? Vagy olyan, amit szeretnél eladni? Piacon, vásárokon árusítasz? Nem sikerült a garázsvásár? Nálunk is lehetsz eladó! Hozd be a cuccaidat, az értékesítést mi végezzük el helyetted! Neked nem is kell itt lenned!

Nincs jutalék, nincs bizományosi díj, nincs levonás! Az árakat Te határozod meg és az eladott áruk teljes értékét megkapod!
Az egyedüli költséged a bérleti díj, ha úgy tetszik, helypénz! A bérlet tartama alatt - nyitvatartási időben - bármikor hozhatsz új árut, árat változtathatsz, cserélhetsz, akciózhatsz kedvedre! És a vevők kedvére! Árusítóhelyed személyes jelenléted nélkül is termeli a bevételt Neked! Árusítóhelyek heti 2.000.- Ft-tól is bérelhetők!

Magánszemélyként a használt cuccok értékesítéséből származó bevételed évi 800.000.- Ft-ig adómentes! Időben értesítünk, mielőtt átlépnéd ezt az összeghatárt!

Ha mint cég, vállalakozó vagy civil szervezet végzed az értékesítést, az ebből a tevékenységből származó jövedelemnek nincs felső határa!:)